Keď sa syr zmení na jedovatú potravinu. Lekárka radí, ako sa chrániť
Čím viac prídavných látok v potravinách, tým horšie, hovorí lekárka. Treba sa vyhýbať polotovarom? Sú umelé sladidlá bezpečné? A kedy môžu predstavovať plesňové syry riziko?
Čím viac prídavných látok v potravinách, tým horšie, hovorí lekárka. Treba sa vyhýbať polotovarom? Sú umelé sladidlá bezpečné? A kedy môžu predstavovať plesňové syry riziko?
Najviac jedu sa vraj skrýva v medových rečiach. Ale to nás, ostražitých a podozrievavých, až tak neprekvapí. Koľko jedov však ukrývajú bežné potraviny?
Z mysteriózneho trileru Trhlina sa už počas prvých dní stal filmový megahit. Za prvý víkend si film pozrelo vyše 80-tisíc divákov.
Pozrite si v HNtelevízii rozhovor s odborníčkou na zdravie a výživu Zuzanou Klimčákovou z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva.
Pozrite si v HNtelevízii rozhovor so známym šéfkuchárom reštaurácie Globo Braňom Križanom.
O káve sme sa rozprávali s Coffee Ambassadorkou značky Nespresso Michaelou Illíkovou.
Vianoce boli zhruba o tri stupne teplejšie ako je normál, po sviatkoch prišlo ochladenie a vytrvalé sneženie.
Pozrite si v HNtelevízii rozhovor o závislostiach a novoročných predsavzatiach s Ľubomírom Okruhlicom.