Logo Ernst & Young. FOTO: REUTERS 
StoryEditor

Spoločnosť Ernst & Young vyhlásila 18. ročník súťaže EY Podnikateľ roka

13.09.2023, 14:47
Autor:
TASRTASR

Súťaž oceňuje podnikateľské úspechy na Slovensku, pričom má za cieľ inšpirovať budúcich podnikateľov.

poločnosť Ernst & Young (EY) vyhlásila 18. ročník súťaže EY Podnikateľ roka. Súťaž oceňuje podnikateľské úspechy na Slovensku, pričom má za cieľ inšpirovať budúcich podnikateľov. Víťaz súťaže z radov úspešných podnikateľov a podnikateliek bude v júni 2024 reprezentovať Slovensko na svetovom finále súťaže v Monte Carle, informovala spoločnosť v utorok.

"Dlhodobým cieľom súťaže EY Podnikateľ roka je oceniť úspešných slovenských podnikateľov, ukázať širokej verejnosti pozitívne príklady a inšpirovať všetkých, ktorí majú chuť a odvahu začať podnikať," uviedol vedúci partner EY v Slovenskej republike Marián Bíž.

Minulý rok si ocenenie EY Podnikateľ roka 2023 prevzal Juraj Fehervari, spoluzakladateľ spoločnosti Be Lenka, ktorá podniká v segmente udržateľnej barefootovej obuvi. "Pri výrobe spoločnosť používa prémiové, kompostovateľné, kožené či vegánske materiály a recykláty. Radí sa medzi najlepšie hodnotené barefootové značky na svete. Medzi jej dominantné trhy patrí stredná Európa, Nemecko, Rakúsko, Severná Amerika, Fínsko, Nórsko, Švédsko, Španielsko a Francúzsko," povedal predseda poroty Branislav Cvik.

"Chcel by som vyzvať všetkých podnikateľov, ktorí svojou poctivou prácou vybudovali úspešné spoločnosti, aby sa do súťaže prihlásili. Zároveň sa obraciam na širokú verejnosť: Nominujte podnikateľa, ktorého si vážite, aby sa o ňom mohli dozvedieť aj ostatní a inšpirovať sa jeho podnikateľským príbehom," uzavrel Bíž.

01 - Modified: 2019-06-14 07:04:00 - Feat.: - Title: Nápad za milióny: Fínsky podnikateľ roka vymyslel búdky, v ktorých budete mať v práci od všetkých pokoj 02 - Modified: 2017-06-10 20:33:54 - Feat.: - Title: Vyhlásili svetového podnikateľa roka. Stal sa ním šéf kanadskej firmy s miliardovým obratom 03 - Modified: 2016-04-04 09:52:33 - Feat.: - Title: Európske banky čaká vlna prepúšťania, tvrdí štúdia
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
09. máj 2024 09:11