StoryEditor

Nepríjemné návaly tepla sú preč 

14.06.2023, 00:00

Keď Liselotte začala menopauza, veľmi trpela návalmi tepla a emocionálnymi výkyvmi, ktoré sú typické pre toto náročné obdobie v živote ženy. Bolo jej odporučené vyskúšať Meno Joy™. Dnes už návaly horúčavy nepociťuje a nepríjemné telesné chvenie a podráždenosť pominuli..

Liselotte má 49 rokov a má bakalársky titul v oblasti výživy a zdravia. Každý deň pracuje v rušnom kancelárskom prostredí. Vo voľnom čase rada cvičí, vďaka čomu sa udržuje v dobrej kondícii.

„Pri nástupe menopauzy som začala pociťovať veľa nepríjemných zmien. Budila som sa v noci úplne mokrá od potu a častokrát som si musela prezliecť nočnú bielizeň. Intenzívne nočné potenie samozrejme úplne narušilo môj spánkový cyklus a prinieslo mnohé iné pridružené problémy. Pri akejkoľvek fyzickej aktivite som sa okamžite spotila. Celé telo sa mi triaslo, cítila som celkový diskomfort, ako keby som mala chrípku.“

Dopočula som sa o Meno Joy™

image

Ďatelina lúčna pomáha zmierniť typické príznaky spojené
s menopauzou, akými sú návaly tepla, potenie, nepokoj,
zmeny nálad a podráždenosť.

New Nordic

Od priateľky som počula o Meno Joy™. Odporučila mi ho na základe vlastnej dobrej skúsenosti. Spoločnosť New Nordic™ som už poznala, takže ma nebolo treba veľmi presviedčať, aby som prípravok vyskúšala.

Návaly tepla zmizli

Meno Joy™ užívam už viac ako mesiac a už teraz cítim rozdiel v nálade a aj po fyzickej stránke pozorujem zmeny k lepšiemu. Nemám už prakticky žiadne návaly horúčav a celkovo sa cítim inak. Zmiernilo sa nočné potenie, čo znamená, že lepšie spím a zároveň mám viac energie počas dňa. Meno Joy™ s prírodným zložením by som určite odporučila všetkým ženám, ktoré majú príznaky menopauzy.

Súvislosť medzi menopauzou a poklesom libida

Mnoho žien pociťuje s pribúdajúcim vekom pokles sexuálnej túžby, najmä po menopauze. Z prieskumu medzi 316 dánskymi ženami vo veku 50 - 60 rokov s príznakmi menopauzy vyplýva, že každá tretia žena pociťovala v menopauze zníženú sexuálnu túžbu. Meno Joy™ obsahuje vitamín B6, ktorý prispieva k regulácii hormonálnej aktivity spojenej s menopauzou, a je jediným produktom na trhu, ktorý obsahuje bylinnú kombináciu výťažkov z červenej ďateliny, chmeľu a damiány. Damiána pochádza z oblastí Mexika, kde už dávna vyspelá civilizácia Mayov poznala a využívala jej afrodiziakálne účinky.

Meno Joy™ je dostupný v lekárňach. Pre viac informácií a nákup online navštívte náš web www.newnordic.sk alebo nás kontaktujte na tel. č.: 0918 117 476

image
New Nordic

New Nordic je škandinávska spoločnosť s unikátnym know-how vo využití liečivých rastlín. Spoločnosť New Nordic vyvíja účinné bylinné výživové doplnky a kozmetiku s cieľom uspokojovať špecifické požiadavky pre zdravie a krásu. Meno Joy™ obsahuje aj prírodný extrakt z damiány, horčík a vitamíny skupiny B. Horčík a vitamíny skupiny B prispievajú k normálnej funkcii nervového systému a k zníženiu vyčerpania a únavy. Vitamín B6 prispieva k regulácii hormonálnej činnosti.

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
29. apríl 2024 04:01