SimpsonovciFacebook/the Simpsons/
StoryEditor

Fanúšikovia Simpsonovcov hlasovali za najmenej obľúbené postavy seriálu. Ktorá im prekáža najviac?

Viktória Revajová18.05.2024., 11:00h

Hoci seriál vysielajú už 35 rokov, nie každá postava dokázala chytiť divákov za srdcia.

Lajkuj Brainee.sk na

Od uvedenia prvej epizódy v roku 1989 priniesol Matt Groening už 35 sérií, ktoré zachytávajú život obľúbenej žltej rodinky. Najdlhšie vysielaný americký sitkom sa jednoznačne stal televíznym fenoménom a dodnes ho sledujú milióny divákov po celom svete.

Aj napriek veľkej popularite sa v ňom nájdu postavy, ktoré divákom pijú krv. Fanúšikovia seriálu na platforme Reddit rozpútali búrlivú diskusiu o najmenej obľúbenom obyvateľovi Springfieldu. Portál Cracked následne vytvoril rebríček, ktorý odhalil najmenej obľúbené postavy Simpsonovcov. Len márne by si v ňom hľadal otravné sestry Marge Patty a Selmu. 

8. Jacqueline Bouvierová

Hoci sa do rebríčka nedostalo duo sestier Marge, jej večne mrzutá a kritická matka Jackie obsadila ôsmu priečku. Podobne ako Patty a Selma strpčuje život svojmu zaťovi Homerovi, no v porovnaní s nimi je len slabým odvarom. Hoci sa táto epizódna postava objavuje v niektorých dôležitých flashbackových scénach, je príliš nevýrazná a končí ako jedna z mnohých neefektívnych postáv.

image

Jacqueline Bouvierová

The Simpsons/propagačný Materiál/

7. Disco Stu

Ani večného milovníka diskoték nemôžu diváci vystáť. Vedel si, že jeho pravé meno je Stuart Discothèque? Odkedy sa táto postava v seriáli objavila prvýkrát v roku 1996, ani raz nezmenila imidž. Pôvodne bol vytvorený ako jednorazová gagová postava, no tvorcovia ho do príbehu vrátili mnohokrát. 

image

Disco Stu

The Simpsons/propagačný Materiál/

6. Lindsay Naeglová

Šiestu priečku obsadila ambiciózna Lindsay Naeglová, ktorej v ceste za úspechom nestojí nič. Pracovné pozície pritom strieda ako ponožky. Veď aj na jej vizitke stojí: „Lindsay Naeglová urobí všetko.“ Najviac sa však preslávila svojou iniciatívou SSCCATAGAPP - Slobodní, seniori, bezdetné páry, tínedžeri a gayovia proti parazitickým rodičom, ktorá lobovala za to, aby sa Springfield zbavil všetkých detí. 

image

Lindsay Naeglová

The Simpsons/propagačný Materiál/

5. Agnes Skinnerová

Len máloktorý fanúšik Simpsonovcov by nepoznal jej notoricky známu hlášku "Seymoure!". Práve vďaka svojej zatrpknutosti a večne nevraživej nálade sa matka riaditeľa Springfieldskej základnej školy umiestnila v nepopulárnom rebríčku.

image

Agnes Skinnerová

The Simpsons/propagačný Materiál/

4. Artie Ziff

Rovnako, ako sa úhlavnému nepriateľovi Homera Simpsona nepodarilo získať srdce Marge, si nevyslúžil ani sympatie divákov. Nafúkaný, egocentrický miliardár sa však v nejednej časti postaral o zaujímavú zápletku.

image

Artie Ziff

The Simpsons/propagačný Materiál/

3. Luann Van Houtenová

Tretiu priečku obsadila Milhausova matka, ktorá sa až príliš nápadne podobá na svojho manžela Kirka Van Houtena. Zrejme to bude preto, že podľa príbehu je jeho sesternicou. Niet sa čo čudovať, že ju diváci príliš nemusia. Koketná Luann, ktorá svojho manžela drží pod papučou a neustále ho kritizuje neoplýva práve najlepšími vlastnosťami.

image

Luann Van Houtenová

The Simpsons/propagačný Materiál/

2. Gil Gunderson

Diváci príliš neobľubujú ani večného nešťastníka Gila, ktorému skrachoval dokonca aj stánok s limonádou. Gilovi sa zrejme podarilo vystriedať ešte viac pracovných pozícií, než Lidsay Naeglovej. Jeho služby využila neraz aj rodinka Simpsonovcov. Podľa fanúšikov seriálu je však slabou náhradou ich dvorného právnika Lionela Hutza.

image

Gil Gunderson

The Simpsons/propagačný Materiál/

1. Helen Lovejoyová

Klebetná manželka reverenda Lovejoya je dokonalým príkladom pokrytectva. Aj napriek tomu, že každú nedeľu sedí v kostolnej lavici a organizuje dobročinné zbierky, výraz "miluj blížneho svojho" jej nič nehovorí. Jej uštipačná povaha ju dostala až na čelo rebríčka.

image

Helen Lovejoyová

Reddit/the Simpsons/

ANKETA
Ktorú z vedľajších postáv Simpsonovcov máš najmenej rád?

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. jún 2024 16:57