StoryEditor

10 slovenských stránok na Facebooku, ktoré sa oplatí sledovať

05.06.2014, 10:49
Zabavia, naučia, poradia či inšpirujú. Takto využijete Facebook vo svoj prospech.

Okrem klasických spravodajských stránok na Facebooku, akou je napríklad naša HNonline.sk, alebo štandardných fanúšikovských stránok ďalších rôznych webov existujú aj také, ktoré si žijú svoj život len na sociálnej sieti. Teda sústredia sa len na svojich fanúšikov, nespamujú a majú užitočný obsah. Napríklad zaujímavé recepty, inšpirácie, lacné letenky či vtipné príbehy alebo obrázky.  

Prinášame vám výber toho najzaujímavejšieho zo slovenského Facebooku, čomu by ste mali dať svoj like.

Inšpirujete ďalších a vaše tipy môžete napísať do komentárov.

Denník Taxikára 

Pomerne mladá stránka, ktorá sa stala nesmierne populárnou vďaka príbehom, ktoré žažil taxikár počas svojho povolania. Spracovanie je veľmi zaujímavé, príbehy pôsobia reálnym dojmom a veľmi často sú s úsmevným koncom. Dozviete sa tak napríklad čo požadujú zákazníci a čo si musia taxikári počas svojej jazdy často vypočuť. 

Komunistické chrumky

Rosiahla stránka s počtom fanúšikov, ktorí prevyšujú stotisíc, ukazuje predmety z dôb minulých. Ihneď si tam môžete zaspomínať, že aj vy ste raz mali hru "no počkaj zajac" či pozerali na Filmárika a Filmušku. Prispievanie je však veľmi sporadické.  

Meme Face Komixy 

Obsahuje vtipné obrázky na rôzne životné situácie, ktoré sú doplnené krátkym textom. Vhodnejšia je síce pre mladšie generácie, no nestratia sa tu ani dospelí. 

Hudba je liek

Tipy na nové klipy a informácie z hudobného šoubiznisu. Stránka má takmer 400 tisíc fanúšikov a patrí k najväčším na Slovensku.

Exkluzívne automobily zo slovenských a českých ciest

Ak hľadáte pekné autá a chcete vedieť, čo sa dá stretnúť na slovenských cestách, budete prekvapený počtom exkluzívnych vozidiel, stačí len sledovať túto stránku.  

Móda zo slovenských a českých ulíc

Stránka je orientovaná pre mladších ľudí do 30 rokov, ktorí sa zaujímajú o módu. Tu nájdu kúsky, ktoré sa nosia na slovenských uliciach spolu s inšpiráciou čo si obliecť. 

Lacné letenky

Už názov hovorí za všetko. Prispievanie je síce veľmi náhodné a nie na periodickej báze, občas sa tu však objavia veľmi zaujímavé tipy na letenky. 

Zdravie a zdravá výživa

Stránka sa všeobecne venuje zdravému životnému štýlu. Nechýbajú rady o jedlách či surovinách, ilustračné obrázky či tipy ako si spríjemniť život. 

Najlepšie umelecké fotografie

Skupina profesionálov, u ktorých si môžete svoje fotografie nechať zhodnotiť alebo si jednoducho prezerať špičkové snímky.

Najlepšie pozbierané recepty

Ak milujete kuchyňu a najmä tie exotické a zahraničné, dostanete mnoho inšpirácií čo navariť na nedeľný obed alebo aké jedlo otestovať. Stránka má pomerne mnoho členov a prispieva veľmi často. 

Snímky: Facebook.com

01 - Modified: 2006-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Zo Schwechatu lieta čoraz viac ľudí
01 - Modified: 2024-04-23 10:50:13 - Feat.: - Title: Nová funkcia TikToku by mohla byť rovnako toxická a návyková ako cigarety. Dostane sociálna sieť stopku? 02 - Modified: 2024-04-16 08:24:30 - Feat.: - Title: Musk chce prinútiť nových užívateľov, aby za príspevky na sieť X platili 03 - Modified: 2024-04-12 13:00:00 - Feat.: - Title: Toxickí ľudia na Instagrame dostanú stopku. Sociálna sieť ide do boja proti vydieraniu prostredníctvom intímnych fotografií 04 - Modified: 2024-02-29 10:10:27 - Feat.: - Title: TikTok už čoskoro stíchne. Kvôli autorským právam stratí hudbu aj od Taylor Swift, Billie Eilish či The Weeknda 05 - Modified: 2024-02-20 12:00:00 - Feat.: - Title: Krajne pravicová umelá inteligencia dobýva internet. Na jej čele stojí chatbot s Hitlerom, Stalinom či bin Ládinom, s ktorými si môžeš pokecať
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
29. apríl 2024 10:28